Ga voor een fair rendement

"Scopius is voor ons het ultieme voorbeeld van financieel advies op maat.
Op maat van ons, als persoon, als koppel, als gezin."

Advies op mensenmaat

WAAROM MENSEN VOOR SCOPIUS KIEZEN

  1. Onafhankelijk financieel advies.
    Maar dan ook écht onafhankelijk. Met het hand op het hart: ik ben aan geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij gebonden. Samen met jou zoek ik naar het meest optimale aanbod voor jouw geld en toekomstplannen.
  2. Financiële rust: zeker van je rendement.
    15 jaar geleden kreeg ik het vertrouwen van m’n eerste klant. Tot op vandaag hebben we een jaarlijks rendement van 7%. Ik hou niet van valse beloftes en laat de cijfers liever voor zich spreken.
  3. Duurzame relatie op lange termijn.
    Als klant hoef je geen vriend te zijn. Maar ik beleg wel voor jou zoals ik het voor m’n beste vrienden doe. Eerlijk en doordacht, met het oog op een fair rendement.

Meer rendement voor je geld?

Kom gerust eens langs en vertel me over je plannen en dromen.

 

WAT KLANTEN OVER SCOPIUS ZEGGEN

Beleggingen, verzekeringen, bankzaken.

Als creatief strateeg heb ik er geen kaas van gegeten. Noch ben ik er graag mee bezig. Dat neemt echter niet weg dat ik ernaar streef alle zaken op orde te hebben. Voor nu, voor later, voor mezelf, voor mijn gezin. Pascal brengt de financiële rust waar ik naar op zoek was, mét resultaat. Van bij de start kreeg hij mijn volste vertrouwen. Ik kan een traject bij Scopius aanraden aan ieder van ons die streeft naar onafhankelijk en transparant financieel advies en gerichte financiële planning.

Ellen V.


 

Samen Vooruit Blikken

Wat is mijn ultieme doel in Samen vooruit blikkenhet leven?
Waar leidt mijn pad naar?
Hoe ziet mijn toekomstplan eruit?

Pertinente vragen waar ik helemaal niet mee bezig was, of althans niet genoeg, zo bleek tijdens mijn eerste gesprekken met Pascal. Een echte eye-opener, met gerichte vragen die ertoe geleid hebben dat ik mijn toekomst vanuit een ander perspectief begon te bekijken. Ik weet nu precies wat mijn doel in het leven is en welk pad ik hiervoor dien te bewandelen. Samen met Scopius stippelen we mijn toekomstplan verder uit, stapje voor stapje... Samen ontdekken we nieuwe horizonten en blikken we vooruit!

Bedankt Scopius!

Ellen Van den Branden
Ceo Destination Unlimited


 

Voor een goede nachtrust

SindsSamen vooruit blikken 2012 ontvangen onze medewerkers, mijn vrouw en ik jonge mensen van over heel de wereld in Hostel Uppelink. Voor de gasten is onze Hostel een tweede thuis en de ideale uitvalsbasis om Gent te verkennen. Voor een goede nachtrust kan je vanzelfsprekend bij ons terecht. Voor onze gemoedsrust richten wij ons tot Pascal van Scopius. Net zoals wij onze klanten tips en Advies geven bij het ontdekken van onze mooie stad, zo staat Pascal ons bij op het vlak van het in kaart brengen en structureren van onze centen. Wat bijzonder is, is dat er op basis van onze wensen en verlangens gewerkt wordt. Dit zowel op het vlak van de verdere opbouw van ons vermogen en ook bij het inbouwen van de nodige bescherming. Proactieve begeleiding op mensenmaat. Pascal was er bij van voor de start. We hebben het ons nog geen moment beklaagd.

Seppe Vandeweerdt
Zaakvoerder Hostel Uppelink


 

Onze ervaring en beleving

Scopius is voor ons het ultieme voorbeeld van financieel advies op maat. Op maat van ons, als persoon, als koppel, als gezin. Pascal slaagt er via zijn aanpak in niet alleen de huidige situatie in de breedste zin, maar ook onze toekomstperspectieven op korte én lange termijn in te kaderen in een financieel plan op maat. Dat geeft ons het vertrouwen goed omringd te zijn, met professioneel advies en aandacht voor wie wij zijn en wat we willen.

Elke en Nicolas, Gent, Juli 2017


 

Het beste advies komt onverwacht

Hoe balanceer jeSamen vooruit blikken werk en privé? Hoe zorg je ervoor dat je klanten tevreden zijn, je vrouw en kinderen alle aandacht krijgen die ze verdienen en dat die elektrische gitaar in de hoek niet verder stof verzamelt? Als zelfstandige is het niet altijd eenvoudig om dit alles mooi in balans te houden.
En naar wie kijk je om je hierbij te helpen? Ik had in ieder geval niet gedacht aan Pascal, iemand die ik tot voor kort beschouwde als een financieel adviseur. Iemand die ik vertrouw uit een sector die een imago deuk heeft gekregen dat wel, maar niet iemand waar ik de details van mijn privéleven mee deel. Maar toch, op vraag van Pascal, hebben we een Lifeplanning traject doorlopen. Dit heeft mijn leven niet veranderd, maar daar was ik op mijn 42ste ook niet naar op zoek.

Toch heeft het wat teweeggebracht. Het heeft belangrijke zaken in de schijnwerpers gezet: wat geeft zin aan het leven, wat wil je nog bereiken en wanneer. Dat laatste is belangrijk want we denken allemaal: dat doen we later wel eens,  maar dat komt er dan niet altijd van. Het traject heeft me ook bewuster gemaakt van mijn agenda. Die agenda is nog altijd gezellig druk gevuld maar ik kan nu beter plannen om die kostbare vrije tijd te bewaken. Je moet namelijk tijd nemen om tijd te hebben. Als u mij nu even wil excuseren? Ik heb een afspraak met mijn Jaguar Fender en een plectrum en daarna ga ik vrouw en kinderen een dikke knuffel geven.

Pim
Zaakvoerder Think-Wize


 

Samen succes boeken

Vandaag Samen vooruit blikkenbijna 15 jaar geleden werd boekhandel Paard van Troje geboren.
Het hobbelige pad dat ondernemen heet wordt ondersteund door professionals als Scopius.
Drie jaar geleden heb ik Pascal, zaakvoerder van Scopius ontmoet via een gezamelijke vriend. Vanaf die dag vormen we een team en boeken we samen succes door een doorgedreven specialisatie en persoonlijke service. Zowel op het vlak van life planning als financiële planning, heb ik de gesprekspartner gevonden die naar mij luistert en begrijpt wat ik wil.

Het is zoveel meer dan puur financieel advies.

Bart Van Aken
Zaakvoerder Paard van Troje


 

Dagelijks vers beleggingsad-vis

Dagelijks Samen vooruit blikkenzorg ik er samen met mijn team voor dat we Top kwaliteit kunnen leveren.
We leggen voor onszelf de lat zeer hoog om onze klanten het allerbeste aan te bieden. Dit is ons uitgangspunt, elke dag opnieuw, zodat de klant weet wat hij mag verwachten. Bij adviesverlening omtrent beleggingen en pensioenplanning had ikzelf ook nood aan een degelijke, betrouwbare gesprekspartner.

Cliëntgericht en pro-actief meedenken, initiatief nemen en persoonlijk contact vind ik zeer belangrijk. Dit uiteraard in combinatie met degelijk, correct advies en permanente opvolging.

Bij Scopius heb ik daarvoor de geschikte partner gevonden.

Danny Decroos
Vishandel De Vis