Van pensioensparen tot vermogensplan

“Een sterk financieel plan begint
met het stellen van de juiste vragen.”

Aan de hand van cruciale levensvragen krijgt Scopius een helder zicht op je toekomstdromen. Jouw antwoorden vormen de basis van een doordacht financieel voorstel op maat. Onafhankelijk, met de focus op jouw horizon. Door met een open vizier naar jouw situatie te kijken, haal je alles uit je vermogen. Ook na je carrière.
 

WAT DOET SCOPIUS VOOR JOU?

BELEGGINGSADVIES

Scopius combineert bewust een stabiele basis met een dynamische bovenlaag. Door je portefeuille slim samen te stellen, haal je een opvallend hoger rendement. Zo geniet je van financiële zekerheid en haal je toch alles uit de markt.
Meer over beleggen >>
 

PENSIOENPLANNING

Je werkt hard. Je geniet van de grote en kleine dingen. Met een berekend pensioenplan behoud je die levensstijl ook na je carrière. Scopius bespreekt samen met jou alle toekomstplannen en stelt een fiscaal aantrekkelijk pensioenplan voor je op.
Meer over pensioenplanning >>
 

VERMOGENSPLANNING

Je hebt stap voor stap je vermogen opgebouwd. Wil je het maximum uit dat vermogen halen? Dan is een helder plan de eerste stap. Wat ga je doen met dat opgebouwde vermogen? Van investeren in vastgoed tot het financieel ondersteunen van je (klein)kinderen, alles is mogelijk. Maak je keuze met kennis van zaken.
Meer over vermogensplanning >>
 

SUCCESSIEPLANNING EN ERFBELASTING 
 

ALGEMEEN FINANCIEEL ADVIES